Репозиторій ВТЕІ
id: 26818
Назва: Розробка сучасних технологій безлактозного морозива (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ ВІННИЦЯ»)
Автори: Нагорняк Д. М.
Ключові слова: молоко, сировина, морозиво, аналіз, технологія морозива, рецептура морозива, якість морозива
Дата публікації: 2021-02-25 10:08:41
Останні зміни: 2021-02-25 10:08:41
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлена розробка технології виробництва безлактозного морозива. Розроблена рецептура готового продукту. Підібране технологічне обладнання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26818
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26818.pdf Розмір : 180546 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити