id: | 26818 |
---|---|
Назва: | Розробка сучасних технологій безлактозного морозива (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ ВІННИЦЯ») |
Автори: | Нагорняк Д. М. |
Ключові слова: | молоко, сировина, морозиво, аналіз, технологія морозива, рецептура морозива, якість морозива |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:08:41 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:08:41 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі представлена розробка технології виробництва безлактозного морозива. Розроблена рецептура готового продукту. Підібране технологічне обладнання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26818 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26818.pdf Розмір : 180546 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|