id: | 26819 |
---|---|
Назва: | Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») |
Автори: | Ямчук Ю. Ю. |
Ключові слова: | напої, сировина для напоїв, технологія напоїв, рецептура напоїв |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:09:35 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:09:35 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26819 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26819.pdf Розмір : 216906 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|