Репозиторій ВТЕІ
id: 26820
Назва: Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Melrose» ФОП Пермогорська Н.В.)
Автори: Акопян А. Н.
Ключові слова: мед, сир, сирковий десерт, апіпродукти, десерти, технології десертів
Дата публікації: 2021-02-25 10:10:33
Останні зміни: 2021-02-25 10:10:33
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлена розробка технології десертів з використанням апіпродуктів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26820
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26820.pdf Розмір : 485314 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити