Репозиторій ВТЕІ
id: 26821
Назва: Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності (за матеріалами кафе «Dvir» (ФОП Мушинська Г.Ю.)
Автори: Баюн Т. М.
Ключові слова: сік, смакова і біологічна цінність соків, енергетична цінність соків
Дата публікації: 2021-02-25 10:11:30
Останні зміни: 2021-02-25 10:11:30
Рік видання: 2021
Аннотація: B poбoті продемонстровано доцільність розробки фруктових та овочевих соків з використанням продуктів що підвищать енергетичну цінність.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26821
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26821.pdf Розмір : 431305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити