id: | 26821 |
---|---|
Назва: | Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності (за матеріалами кафе «Dvir» (ФОП Мушинська Г.Ю.) |
Автори: | Баюн Т. М. |
Ключові слова: | сік, смакова і біологічна цінність соків, енергетична цінність соків |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:11:30 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:11:30 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | B poбoті продемонстровано доцільність розробки фруктових та овочевих соків з використанням продуктів що підвищать енергетичну цінність. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26821 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26821.pdf Розмір : 431305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|