id: | 26823 |
---|---|
Назва: | Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») |
Автори: | Валовина Р. М. |
Ключові слова: | йодовмісна сировина, гарячі закуски, ламінарія, морепродукти, йододефіцит, йодована сіль |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:13:17 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:13:17 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі здійснено аналіз хімічного складу йодовмісної сировини показав можливість використання морських водоростей (ламінарію) у виробництві гарячих закусок. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26823 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26823.pdf Розмір : 198257 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|