id: | 26825 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції (за матеріалами ТОВ "ГЕКАМ", ресторан "Prosсuriv Station") |
Автори: | Гаврилюк О. А. |
Ключові слова: | м′ясо птиці, білки, жири, обладнання, площа цеху, санітарні норми, охорона праці, технологічний процес, перепілка, технологічна схема |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:15:25 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:15:25 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі наведено методи удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26825 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26825.pdf Розмір : 179688 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|