Репозиторій ВТЕІ
id: 26825
Назва: Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції (за матеріалами ТОВ "ГЕКАМ", ресторан "Prosсuriv Station")
Автори: Гаврилюк О. А.
Ключові слова: м′ясо птиці, білки, жири, обладнання, площа цеху, санітарні норми, охорона праці, технологічний процес, перепілка, технологічна схема
Дата публікації: 2021-02-25 10:15:25
Останні зміни: 2021-02-25 10:15:25
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі наведено методи удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26825
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26825.pdf Розмір : 179688 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити