Репозиторій ВТЕІ
id: 26827
Назва: Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю (за матеріалами кафе-ресторану «Дукат» (ФОП Душкевич І.Д.)
Автори: Климчук В. М.
Ключові слова: овочі, томат, гарбуз, буряк, морква, сік, обладнання, лінія, площа цеху
Дата публікації: 2021-02-25 10:16:44
Останні зміни: 2021-02-25 10:16:44
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлено розробку технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26827
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26827.pdf Розмір : 194718 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити