Репозиторій ВТЕІ
id: 26832
Назва: Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами пабу "Грузинський дворик" ФОП Добрацька О.О.)
Автори: Кримінський М. А.
Ключові слова: яловичина, копченості, обладнання, контроль якості
Дата публікації: 2021-02-25 11:00:23
Останні зміни: 2021-02-25 11:00:23
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копченостей.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26832
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26832.pdf Розмір : 212936 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити