id: | 26832 |
---|---|
Назва: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами пабу "Грузинський дворик" ФОП Добрацька О.О.) |
Автори: | Кримінський М. А. |
Ключові слова: | яловичина, копченості, обладнання, контроль якості |
Дата публікації: | 2021-02-25 11:00:23 |
Останні зміни: | 2021-02-25 11:00:23 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копченостей. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26832 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26832.pdf Розмір : 212936 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|