Репозиторій ВТЕІ
id: 26834
Назва: Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином (за матеріалами ТОВ «Террафуд», Крижопільська філія)
Автори: Павлович В. Г.
Ключові слова: молоко, сир, пробіотики, тмин, обладнання, лінія, площа цеху
Дата публікації: 2021-02-25 11:02:37
Останні зміни: 2021-02-25 11:02:37
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі проведено аналіз сирів функціонального призначення, що користуються підвищеним попитом у населення. Проаналізовано біохімічний склад молочної сировини, який показав можливість використання пробіотиків та тмину у виробництві твердих сирів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26834
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26834.pdf Розмір : 210583 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити