id: | 26834 |
---|---|
Назва: | Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином (за матеріалами ТОВ «Террафуд», Крижопільська філія) |
Автори: | Павлович В. Г. |
Ключові слова: | молоко, сир, пробіотики, тмин, обладнання, лінія, площа цеху |
Дата публікації: | 2021-02-25 11:02:37 |
Останні зміни: | 2021-02-25 11:02:37 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі проведено аналіз сирів функціонального призначення, що користуються підвищеним попитом у населення. Проаналізовано біохімічний склад молочної сировини, який показав можливість використання пробіотиків та тмину у виробництві твердих сирів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26834 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26834.pdf Розмір : 210583 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|