id: | 26872 |
---|---|
Назва: | Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої |
Автори: | Власенко І. Г, Семко Т. В., Бандура В. М. |
Ключові слова: | йододефіцит, йодована сіль, мікронутрієнти, м’ясна сировина, варено-копчені ковбаси |
Дата публікації: | 2021-03-05 09:11:36 |
Останні зміни: | 2021-03-05 09:11:36 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Зростання кількості захворювань щитоподібної залози на тлі дефіциту йоду в раціоні харчування населення України зумовлює доцільність використання йодованої солі в технологіях різних продуктів. Модернізовано технологію соління меленої м’ясної сировини йодованою сіллю для виробництва варено-копченої ковбаси та наведено її рецептуру. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26872 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Товари і ринки. 2020. № 4. С. 103-112 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26872.pdf Розмір : 452919 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|