| id: | 26872 |
|---|---|
| Назва: | Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої |
| Автори: | Власенко І. Г, Семко Т. В., Бандура В. М. |
| Ключові слова: | йододефіцит, йодована сіль, мікронутрієнти, м’ясна сировина, варено-копчені ковбаси |
| Дата публікації: | 2021-03-05 09:11:36 |
| Останні зміни: | 2021-03-05 09:11:36 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Зростання кількості захворювань щитоподібної залози на тлі дефіциту йоду в раціоні харчування населення України зумовлює доцільність використання йодованої солі в технологіях різних продуктів. Модернізовано технологію соління меленої м’ясної сировини йодованою сіллю для виробництва варено-копченої ковбаси та наведено її рецептуру. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26872 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Товари і ринки. 2020. № 4. С. 103-112 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26872.pdf Розмір : 452919 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |