Репозиторій ВТЕІ
id: 26963
Назва: Перспективи розвитку ресторанів здорового харчування
Автори: Постова В. В.
Ключові слова: здорове харчування, правильне харчування, заклади здорового харчування, концепція здорового харчування
Дата публікації: 2021-03-12 09:14:26
Останні зміни: 2021-03-12 09:14:26
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі досліджено перспективи розвитку ресторанів здорового харчування в Україні,охарактеризовано правильне харчування, продукти,які є корисними, а що є шкідливим для вживання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26963
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Особливості та передумови соціально-економічного розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 5 берез. 2021 р. Одеса, 2021. С. 100-102
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26963.pdf Розмір : 1436060 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити