id: | 27106 |
---|---|
Назва: | Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості |
Автори: | Лисенко О. Л., Гирич С. В., Бандура В. М. |
Ключові слова: | начинки, нетермостабільні начинки, термостабільні начинки, обмежено термостабільні начинки, реологічні характеристики, темперування |
Дата публікації: | 2021-04-13 16:34:30 |
Останні зміни: | 2021-04-13 16:34:30 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Метою проведених нами досліджень було встановлення оптимальних параметрів змішування сировинних компонентів начинок, визначення реологічних характеристик та параметрів темперування, а також оптимальних умов транспортування начинок у відливальну головку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27106 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. 2020. Вип. 2. С. 95-106 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27106.pdf Розмір : 287829 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|