Репозиторій ВТЕІ
id: 27106
Назва: Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості
Автори: Лисенко О. Л., Гирич С. В., Бандура В. М.
Ключові слова: начинки, нетермостабільні начинки, термостабільні начинки, обмежено термостабільні начинки, реологічні характеристики, темперування
Дата публікації: 2021-04-13 16:34:30
Останні зміни: 2021-04-13 16:34:30
Рік видання: 2020
Аннотація: Метою проведених нами досліджень було встановлення оптимальних параметрів змішування сировинних компонентів начинок, визначення реологічних характеристик та параметрів темперування, а також оптимальних умов транспортування начинок у відливальну головку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27106
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. 2020. Вип. 2. С. 95-106
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27106.pdf Розмір : 287829 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити