id: | 27144 |
---|---|
Назва: | Удосконалення якості обслуговування та системи мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами кав’ярні «Aroma Kava» (ФОП Бєлан А.В.)) |
Автори: | Речман Ю. І. |
Ключові слова: | мотивація персоналу, ресторанний бізнес, симстема мотивації |
Дата публікації: | 2021-06-15 12:09:25 |
Останні зміни: | 2021-06-15 12:09:25 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі проведена розробка рекомендацій щодо оптимізації якості обслуговування та мотивації праці в системі управління персоналом кав`ярні «Aroma Kava». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27144 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27144.pdf Розмір : 213842 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|