| id: | 27152 |
|---|---|
| Назва: | Формування та забезпечення безпеки на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Трофей» (ФОП Мрачко Я.Я.)) |
| Автори: | Вальчук К. О. |
| Ключові слова: | безпека, ресторанний бізнес, система безпеки, охорона праці |
| Дата публікації: | 2021-06-15 12:33:01 |
| Останні зміни: | 2021-06-15 12:33:01 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі було проаналізовано всі аспекти організації та удосконалення безпеки в управлінні сучасними підприємствами ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27152 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27152.pdf Розмір : 144449 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |