Репозиторій ВТЕІ
id: 27167
Назва: Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод»)
Автори: Дупленко О. С.
Ключові слова: молоко, сир, рукола, технологія сиру, тверді сири, друге дозрівання
Дата публікації: 2021-06-17 09:43:53
Останні зміни: 2021-06-17 09:43:53
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлено розробку новітнього сиру «Буковинського» з додаванням руколи.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27167
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27167.pdf Розмір : 181949 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити