Репозиторій ВТЕІ
id: 27169
Назва: Удосконалення виробництва майонезу» (за матеріалами ТОВ «Авіс»)
Автори: Анголюк М. А.
Ключові слова: майонез, яблучний пектин, олія соняшникова, ріпакова олія, соєва олія
Дата публікації: 2021-06-17 09:44:53
Останні зміни: 2021-06-17 09:44:53
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлено розроблення технології майонезу із використанням пектиновмістної сировини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27169
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27169.pdf Розмір : 207788 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити