id: | 27169 |
---|---|
Назва: | Удосконалення виробництва майонезу» (за матеріалами ТОВ «Авіс») |
Автори: | Анголюк М. А. |
Ключові слова: | майонез, яблучний пектин, олія соняшникова, ріпакова олія, соєва олія |
Дата публікації: | 2021-06-17 09:44:53 |
Останні зміни: | 2021-06-17 09:44:53 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі представлено розроблення технології майонезу із використанням пектиновмістної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27169 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27169.pdf Розмір : 207788 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|