id: | 27172 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У») |
Автори: | Лазарєва Л. С. |
Ключові слова: | технологія кондитерських виробів, апіпродукти |
Дата публікації: | 2021-06-25 13:41:40 |
Останні зміни: | 2021-06-25 13:41:40 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27172 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27172.pdf Розмір : 263520 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|