Репозиторій ВТЕІ
id: 27173
Назва: Розробка технології десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Сільпо-ФУД»)
Автори: Фаріон Д. П.
Ключові слова: десерти, продукти, молоко, рецептура, технологія, дослідження, якість
Дата публікації: 2021-06-25 13:42:22
Останні зміни: 2021-06-25 13:42:22
Рік видання: 2021
Аннотація: Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27173
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27173.pdf Розмір : 265218 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити