id: | 27174 |
---|---|
Назва: | Розробка технології ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадський») |
Автори: | Чайка В. С. |
Ключові слова: | якість продукції, безпека харчування |
Дата публікації: | 2021-06-25 13:43:12 |
Останні зміни: | 2021-06-25 13:43:12 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі представлена розробка технології ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27174 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27174.pdf Розмір : 300168 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|