Репозиторій ВТЕІ
id: 27174
Назва: Розробка технології ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадський»)
Автори: Чайка В. С.
Ключові слова: якість продукції, безпека харчування
Дата публікації: 2021-06-25 13:43:12
Останні зміни: 2021-06-25 13:43:12
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлена розробка технології ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27174
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27174.pdf Розмір : 300168 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити