id: | 27176 |
---|---|
Назва: | Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кав’ярні «Sharikava» (ФОП Кучик Д.А.)) |
Автори: | Димкова М. М. |
Ключові слова: | ресторан, ресторанне господарство, інновації, сучасні технології, клієнт |
Дата публікації: | 2021-07-12 11:31:25 |
Останні зміни: | 2021-07-12 11:31:25 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі досліджено особливості інновацій в просторі ресторанного бізнесу; проаналізовано технології та інновації, які змінюють ресторанний бізнес; наведено організаційно-економічний аналіз кав`ярні «SHARIKAVA»; досліджено особливості сучасних технологій обслуговування в кав’ярні «SHARIKAVA»; проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо інновацій та технологій обслуговування в ресторанному господарстві. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27176 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 70 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27176.pdf Розмір : 190667 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|