id: | 27177 |
---|---|
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану «Trofey» ФОП Мрочко Я. Я.) |
Автори: | Губрій В. О. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, якість готельно-ресторанних послуг, ринок готельно-ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2021-07-12 11:32:55 |
Останні зміни: | 2021-07-12 11:32:55 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі розкрито суть поняття конкурентоспроможності; проаналізовано фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства; наведено господарсько-економічну характеристику закладу ресторанного господарства «Trofey»; розроблено шляхи та способи підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства «Trofey»; наведено характеристику чинників покращення якості послуг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27177 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27177.pdf Розмір : 217047 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|