| id: | 27178 |
|---|---|
| Назва: | Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами кав’ярні «Bigman Coffee» (ФОП Лугач Н.В.)) |
| Автори: | Гуцол О. М. |
| Ключові слова: | стимулювання праці, форми стимулювання, ресторанне господарство, методи управління |
| Дата публікації: | 2021-07-12 11:33:39 |
| Останні зміни: | 2021-07-12 11:33:39 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі досліджено теоретико-методологічні аспекти стимулювання праці на підприємствах ресторанного господарства; узагальнено існуючі підходи до вивчення сутності стимулювання праці; наведено сучасні форми та види стимулювання працівників сервісного підприємства; проаналізовано господарсько-економічні показники діяльності кав’ярні «Bigman Coffee»; досліджено системи стимулювання праці на прикладі кав’ярні «Bigman Coffee»; оцінено форми та методи стимулювання праці в кав’ярні; запропоновано шляхи вдосконалення форм стимулювання праці на підприємствах ресторанного господарства на прикладі «Bigman Coffee». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27178 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27178.pdf Розмір : 206398 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |