id: | 27304 |
---|---|
Назва: | Якість туристичних послуг: особливості формування та управління |
Автори: | Чорна Н. М. |
Ключові слова: | пандемія COVID-19, карантинні обмеження, економічна криза, рецесія, економічна політика, цифровізація, цифрова економіка, економіка результату, електронна економіка, електронна комерція |
Дата публікації: | 2021-10-21 17:44:26 |
Останні зміни: | 2021-10-21 17:44:26 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У статті розкрито зміст поняття якість,визначено особливості якості туристичних послуг, проаналізовано чинники, які на неї впливають. Доведено, що в сьогоденних умовах господарювання якість туристичних послуг є одним із найважливіших складників ефективності та рентабельності суб’єктів туристичної індустрії. Обґрунтовано, що якість надаваних послуг здійснює вагомий вплив на конкурентоспроможність туристичних підприємств, а тому потребує значної уваги з боку останніх. Доведено, що наданню туристичних послуг стабільно високої якості сприяє впровадження у діяльність підприємств системи управління якістю, проаналізовано принципи її функціонування. Значну увагу приділено процесному підходу та ризик-орієнтованому мисленню,які, відповідно до міжнародного стандарту ISO серії 9001, характеризують системи управління якістю послуг провідних підприємств, забезпечують їх конкурентоспроможність на ринку галузі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27304 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Інфраструктура ринку. 2021. Вип. 58. С. 20-24 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27304.pdf Розмір : 139986 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|