id: | 27429 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру (за матеріалами кондитерської «Морквяна Мар’яна») |
Автори: | Макарець М. О. |
Ключові слова: | зефір, технологія процесу виробництва зефіру |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:18:47 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:18:47 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі описано удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27429 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27429.pdf Розмір : 228353 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|