Репозиторій ВТЕІ
id: 27429
Назва: Удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру (за матеріалами кондитерської «Морквяна Мар’яна»)
Автори: Макарець М. О.
Ключові слова: зефір, технологія процесу виробництва зефіру
Дата публікації: 2022-02-14 10:18:47
Останні зміни: 2022-02-14 10:18:47
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі описано удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27429
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27429.pdf Розмір : 228353 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити