Репозиторій ВТЕІ
id: 27430
Назва: Удосконалення виробництва хліба з пшеничного борошна (за матеріалами ТОВ «Хмельницькхліб»)
Автори: Зайшла О. В.
Ключові слова: хліб, пшеничне борошно, технологія виробництва хліба
Дата публікації: 2022-02-14 10:19:44
Останні зміни: 2022-02-14 10:19:44
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлено методи удосконалення виробництва хліба з пшеничного борошна.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27430
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27430.pdf Розмір : 179517 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити