id: | 27433 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва напоїв зі застосуванням екстракту буряка (за матеріалами КП «Їдальня № 33») |
Автори: | Подгайчук Д. Р. |
Ключові слова: | буряк, напої, технології виробництва напоїв, екстракт буряка |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:22:11 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:22:11 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі представлена розробка технології виробництва напоїв зі застосуванням екстракту буряка. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27433 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27433.pdf Розмір : 210039 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|