| id: | 27435 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва майонезу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх») |
| Автори: | Гук І. Я. |
| Ключові слова: | майонез, технології виробництва майонезу |
| Дата публікації: | 2022-02-14 10:23:46 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 10:23:46 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі висвітлено способи удосконалення технології виробництва майонезу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27435 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27435.pdf Розмір : 178120 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |