id: | 27437 |
---|---|
Назва: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Лезгинка») |
Автори: | Любиченко О. М. |
Ключові слова: | трудовий потенціал, продуктивність праці, управління персоналом, трудові ресурси, ресторанний бізнес, ефективність праці |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:26:21 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:26:21 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі було досліджено теоретико-методогічні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу та визначено фактор впливу на ефективність використання трудових ресурсів; розглянуто методи оцінки використання трудового потенціалу; проаналізовано фінансово-економічний стан ресторану «Лезгинка»; проведено аналіз системи управління персоналом; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Лезгинка»; проведено оцінку ефективності реалізації запланованих заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27437 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27437.pdf Розмір : 174331 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|