Репозиторій ВТЕІ
id: 27437
Назва: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Лезгинка»)
Автори: Любиченко О. М.
Ключові слова: трудовий потенціал, продуктивність праці, управління персоналом, трудові ресурси, ресторанний бізнес, ефективність праці
Дата публікації: 2022-02-14 10:26:21
Останні зміни: 2022-02-14 10:26:21
Рік видання: 2022
Аннотація: В кваліфікаційній роботі було досліджено теоретико-методогічні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу та визначено фактор впливу на ефективність використання трудових ресурсів; розглянуто методи оцінки використання трудового потенціалу; проаналізовано фінансово-економічний стан ресторану «Лезгинка»; проведено аналіз системи управління персоналом; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Лезгинка»; проведено оцінку ефективності реалізації запланованих заходів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27437
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27437.pdf Розмір : 174331 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити