Репозиторій ВТЕІ
id: 27439
Назва: Розробка технології виробництва сиру плавленого (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза»)
Автори: Продан Л. В.
Ключові слова: молоко, сир, якість, продукт, технологічний процес
Дата публікації: 2022-02-14 10:42:34
Останні зміни: 2022-02-14 10:42:34
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі здійснена розробка технології виробництва сиру плавленого. Плавлені сири засвоюються організмом людини на 100% і містять менше холестерину в порівнянні з твердими сирами. Це повноцінний поживний продукт, джерело фосфору і кальцію, що відповідає за стан волосся, нігтів і кісток. Жири, що містяться в плавлених сирах, є висококалорійним носієм жиророзчинних вітамінів, що постачають організм вітамінами А, Д, Е і жирними полі ненасиченими кислотами.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27439
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27439.pdf Розмір : 177866 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити