id: | 27439 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва сиру плавленого (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
Автори: | Продан Л. В. |
Ключові слова: | молоко, сир, якість, продукт, технологічний процес |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:42:34 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:42:34 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі здійснена розробка технології виробництва сиру плавленого. Плавлені сири засвоюються організмом людини на 100% і містять менше холестерину в порівнянні з твердими сирами. Це повноцінний поживний продукт, джерело фосфору і кальцію, що відповідає за стан волосся, нігтів і кісток. Жири, що містяться в плавлених сирах, є висококалорійним носієм жиророзчинних вітамінів, що постачають організм вітамінами А, Д, Е і жирними полі ненасиченими кислотами. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27439 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27439.pdf Розмір : 177866 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|