id: | 27440 |
---|---|
Назва: | Обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
Автори: | Пухтяр Р. С. |
Ключові слова: | морозиво, молоко, сировина, продукт, якість, крем-брюле |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:00:08 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:00:08 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі подано обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу. Морозиво необхідно створювати з дотриманням усіх діючих технологічних регламентів, санітарних та медико-біологічних умов якості харчових продуктів та продовольчої сировини. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27440 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27440.pdf Розмір : 178786 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|