Репозиторій ВТЕІ
id: 27440
Назва: Обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза»)
Автори: Пухтяр Р. С.
Ключові слова: морозиво, молоко, сировина, продукт, якість, крем-брюле
Дата публікації: 2022-02-14 11:00:08
Останні зміни: 2022-02-14 11:00:08
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі подано обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу. Морозиво необхідно створювати з дотриманням усіх діючих технологічних регламентів, санітарних та медико-біологічних умов якості харчових продуктів та продовольчої сировини. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технологічного процесу методом довільного добору переробки молока на морозиво на основі цукрового сиропу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27440
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27440.pdf Розмір : 178786 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити