id: | 27441 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко (за матеріалами ТОВ «Дережнянський молочний завод») |
Автори: | Сенченко В. І. |
Ключові слова: | молоко, сухе молоко, продукт, якість, сушарка, технологія |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:01:20 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:01:20 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі представлено удосконалення технологічного процесу переробки молока на сухе молоко. Сухе молоко – продукт, отриманий з натурального коров`ячого молока шляхом його згущення і висушування в спеціальних сушильних установках. Цей порошок розчиняють у теплій воді. Отриманий готовий напій зберігає всі корисні властивості натурального молока. Бажання виробників поліпшити органолептичні властивості, водночас гарантувати безпеку і рентабельність продуктів може призвести до зміни традиційних способів виробництва сухого молока. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27441 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27441.pdf Розмір : 217987 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|