id: | 27442 |
---|---|
Назва: | Обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
Автори: | Стасишена Ю. Ю. |
Ключові слова: | технологія переробки молока, молоко, молочна сировина, масло, вершкове масло |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:02:40 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:02:40 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі представлено обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове. Молокопереробна промисловість є пріоритетною галуззю економіки і покликана забезпечити потреби населення в молочних продуктах харчування. На сучасному етапі функціонування молокопереробних підприємств поставлені високі вимоги щодо безпечності, ефективності та прибутковості виробництва молокопродукції найвищої якості. Обсяги виробництва продукції визначаються, в основному, станом сировинної та виробничо-технічної бази галузі, обсягом виробництва і продажу молока, якістю сировини, а також рівнем її комплексної переробки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27442 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27442.pdf Розмір : 202849 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|