Репозиторій ВТЕІ
id: 27442
Назва: Обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза»)
Автори: Стасишена Ю. Ю.
Ключові слова: технологія переробки молока, молоко, молочна сировина, масло, вершкове масло
Дата публікації: 2022-02-14 11:02:40
Останні зміни: 2022-02-14 11:02:40
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлено обгрунтування технології переробки молока на масло вершкове. Молокопереробна промисловість є пріоритетною галуззю економіки і покликана забезпечити потреби населення в молочних продуктах харчування. На сучасному етапі функціонування молокопереробних підприємств поставлені високі вимоги щодо безпечності, ефективності та прибутковості виробництва молокопродукції найвищої якості. Обсяги виробництва продукції визначаються, в основному, станом сировинної та виробничо-технічної бази галузі, обсягом виробництва і продажу молока, якістю сировини, а також рівнем її комплексної переробки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27442
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27442.pdf Розмір : 202849 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити