Репозиторій ВТЕІ
id: 27443
Назва: Удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання (за матеріалами ТОВ «Віммер»)
Автори: Боднарський С. І.
Ключові слова: печиво, форма, випічка, начинки, аромати
Дата публікації: 2022-02-14 11:03:59
Останні зміни: 2022-02-14 11:03:59
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі запропоновано методи удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання. В Україні шлях розвитку галузі по випічці печива, як продукту, є одними з найбільш затребуваних. Сухе печиво, як асортимент продукції, не перераховане в «споживчому продуктовому кошику», не є товарами першої
необхідності. Тому цей продукт частіше споживається, як десерт який має великий попит у споживачів. Вимогливі споживачів вимагають різні смаки печива, різні аромати, начинки та форму випічки. Підприємства по кондитерці створюють інноваційні технології нового для задоволення смаків покупців.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27443
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27443.pdf Розмір : 177167 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити