| id: | 27443 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання (за матеріалами ТОВ «Віммер») |
| Автори: | Боднарський С. І. |
| Ключові слова: | печиво, форма, випічка, начинки, аромати |
| Дата публікації: | 2022-02-14 11:03:59 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 11:03:59 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі запропоновано методи удосконалення технології виробництва сухого печива тривалого зберігання. В Україні шлях розвитку галузі по випічці печива, як продукту, є одними з найбільш затребуваних. Сухе печиво, як асортимент продукції, не перераховане в «споживчому продуктовому кошику», не є товарами першої необхідності. Тому цей продукт частіше споживається, як десерт який має великий попит у споживачів. Вимогливі споживачів вимагають різні смаки печива, різні аромати, начинки та форму випічки. Підприємства по кондитерці створюють інноваційні технології нового для задоволення смаків покупців. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27443 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27443.pdf Розмір : 177167 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |