id: | 27445 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії (за матеріалами кондитерської «Bulki Bakery Shop») |
Автори: | Романюк В. А. |
Ключові слова: | білковий продукт, стевія, продукти функціонального призначення, стан здоров'я |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:05:53 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:05:53 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі представлена розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії. Сьогодення потребує розширення асортименту хлібобулочних виробів. Тому постійно зростає попит на нові види; крім того, дедалі популярнішим серед населення стають хліб із додаванням злаків, хлібобулочні вироби на основі круп'яних видів борошна, дієтичний та профілактичний хліб. Потреба в лікувальному та профілактичному хлібові обумовлена насамперед погіршенням загального стану здоров`я населення, однією з причин чого є нераціональне харчування. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27445 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 51 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27445.pdf Розмір : 183807 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|