Репозиторій ВТЕІ
id: 27445
Назва: Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії (за матеріалами кондитерської «Bulki Bakery Shop»)
Автори: Романюк В. А.
Ключові слова: білковий продукт, стевія, продукти функціонального призначення, стан здоров'я
Дата публікації: 2022-02-14 11:05:53
Останні зміни: 2022-02-14 11:05:53
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлена розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням стевії. Сьогодення потребує розширення асортименту хлібобулочних виробів. Тому постійно зростає попит на нові види; крім того, дедалі популярнішим серед населення стають хліб із додаванням злаків, хлібобулочні вироби на основі круп'яних видів борошна, дієтичний та профілактичний хліб. Потреба в лікувальному та профілактичному хлібові обумовлена насамперед погіршенням загального стану здоров`я населення, однією з причин чого є нераціональне харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27445
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27445.pdf Розмір : 183807 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити