Репозиторій ВТЕІ
id: 27446
Назва: Обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Баранівський молокозавод»)
Автори: Кирилюк В. В.
Ключові слова: продукт, молоко, вершки, сировина, функціональне призначення, технології виробництва вершкового масла, вершкове масло
Дата публікації: 2022-02-14 11:06:41
Останні зміни: 2022-02-14 11:06:41
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі викладено обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення. Вершкове масло присутнє у раціоні всіх вікових категорій населення країни як продукт щоденного споживання, входить до ряду дієт, що використовуються у закладах оздоровчого та лікувального призначення. Це обумовлює перспективність створення нових видів продуктів на його основі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27446
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27446.pdf Розмір : 204989 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити