id: | 27446 |
---|---|
Назва: | Обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Баранівський молокозавод») |
Автори: | Кирилюк В. В. |
Ключові слова: | продукт, молоко, вершки, сировина, функціональне призначення, технології виробництва вершкового масла, вершкове масло |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:06:41 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:06:41 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі викладено обгрунтування технології виробництва вершкового масла функціонального призначення. Вершкове масло присутнє у раціоні всіх вікових категорій населення країни як продукт щоденного споживання, входить до ряду дієт, що використовуються у закладах оздоровчого та лікувального призначення. Це обумовлює перспективність створення нових видів продуктів на його основі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27446 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27446.pdf Розмір : 204989 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|