| id: | 27447 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами ДП «РАДОМІЛК») |
| Автори: | Миколайчук Л. М. |
| Ключові слова: | продукт, сир, фермент, технологія, закваска |
| Дата публікації: | 2022-02-14 11:08:05 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 11:08:05 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі запропоновано способи удосконалення технології виробництва твердих сирів. Технологія виготовлення твердих сирів на різних молокопереробних підприємствах в Україні доволі різноманітна, зі своїми відмінностями і особливостями. Науковий прогрес не стоїть на місті, тому досить гостро стоїть проблема вивчення технології виготовлення твердого сиру на прикладі ДП «РАДОМІЛК» з метою визначення актуальності та удосконалення його технологій та можливості введення їх в роботу на іншому підприємстві. Це дозволить удосконалити технологію виготовлення високоякісних твердих сирів на всій території України з подальшою перспективою виходу продукту на Європейський ринок. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27447 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27447.pdf Розмір : 179810 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |