Репозиторій ВТЕІ
id: 27447
Назва: Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами ДП «РАДОМІЛК»)
Автори: Миколайчук Л. М.
Ключові слова: продукт, сир, фермент, технологія, закваска
Дата публікації: 2022-02-14 11:08:05
Останні зміни: 2022-02-14 11:08:05
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі запропоновано способи удосконалення технології виробництва твердих сирів. Технологія виготовлення твердих сирів на різних молокопереробних підприємствах в Україні доволі різноманітна, зі своїми відмінностями і особливостями. Науковий прогрес не стоїть на місті, тому досить гостро стоїть проблема вивчення технології виготовлення твердого сиру на прикладі ДП «РАДОМІЛК» з метою визначення актуальності та удосконалення його технологій та можливості введення їх в роботу на іншому підприємстві. Це дозволить удосконалити технологію виготовлення високоякісних твердих сирів на всій території України з подальшою перспективою виходу продукту на Європейський ринок.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27447
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27447.pdf Розмір : 179810 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити