Репозиторій ВТЕІ
id: 27448
Назва: Удосконалення технологічного процесу переробки молока на біопростоквашу з застосуванням закваски прямого внесення (за матеріалами ТОВ «Галіївський маслозавод»)
Автори: Осіпчук І. М.
Ключові слова: молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка
Дата публікації: 2022-02-14 11:09:14
Останні зміни: 2022-02-14 11:09:14
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлено удосконалення технологічного процесу переробки молока на біопростоквашу з застосуванням закваски прямого внесення. Продукти молочнокислого бродіння мають досить щільний, однорідний згусток і кисломолочний смак, обумовлений накопиченням молочної кислоти. Продукти змішаного бродіння, крім молочної кислоти, накопичується певна кількість етилового спирту та вуглекислоти, і ніжним згустком, пронизаним найдрібнішими бульбашками вуглекислого газу. Згусток цих продуктів легко розбивається при струшуванні, завдяки чому продукти набувають однорідної рідкої консистенції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27448
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27448.pdf Розмір : 179646 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити