id: | 27448 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока на біопростоквашу з застосуванням закваски прямого внесення (за матеріалами ТОВ «Галіївський маслозавод») |
Автори: | Осіпчук І. М. |
Ключові слова: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:09:14 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:09:14 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі представлено удосконалення технологічного процесу переробки молока на біопростоквашу з застосуванням закваски прямого внесення. Продукти молочнокислого бродіння мають досить щільний, однорідний згусток і кисломолочний смак, обумовлений накопиченням молочної кислоти. Продукти змішаного бродіння, крім молочної кислоти, накопичується певна кількість етилового спирту та вуглекислоти, і ніжним згустком, пронизаним найдрібнішими бульбашками вуглекислого газу. Згусток цих продуктів легко розбивається при струшуванні, завдяки чому продукти набувають однорідної рідкої консистенції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27448 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27448.pdf Розмір : 179646 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|