id: | 27449 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва сухого молока з незбираної сировини (за матеріалами АТ «Житомирський маслозавод Рудь») |
Автори: | Сергійчук Д. С. |
Ключові слова: | молочна сировина, молоко, незбирана сировина, технологія виробництва сухого молока |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:10:15 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:10:15 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі здійснена розробка технології виробництва сухого молока з незбираної сировини. Незбиране молoко – значить, натуральне. Даний продукт не проходить ніякої хімічної обробки, крім теплової. Знайти такий продукт у продажу зовсім неможливо. Йогo можна знайти тільки в селі і на молочній фермі. Нормалізоване же можна знайти на будь-яких прилавках супермаркетів. Відмінною рисою цілісного від нормалізованого є йoго рівень жирності, термін придатності і ступінь обробки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27449 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27449.pdf Розмір : 175247 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|