id: | 27450 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78% (за матеріалами ДП «Старокостянтинівський молочний завод») |
Автори: | Шахрай Я. В. |
Ключові слова: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, масло, вершки |
Дата публікації: | 2022-02-14 11:12:00 |
Останні зміни: | 2022-02-14 11:12:00 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі висвітлено удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78%. Стале виробництво та переробка молока нарізні види молочних продуктів є основним завданням галузі. При цьому молочна промисловість забезпечує українців молочними продуктами у широкому асортименті. Перше що ставиться до продуктів-висока якість, баланс по поживних речовинах. Для галузі це технологічно пов'язано із глибокою комплексною переробкою тваринницької продукції, удосконаленням та впровадженням інновацій в галузь. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27450 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27450.pdf Розмір : 179359 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|