Репозиторій ВТЕІ
id: 27450
Назва: Удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78% (за матеріалами ДП «Старокостянтинівський молочний завод»)
Автори: Шахрай Я. В.
Ключові слова: молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, масло, вершки
Дата публікації: 2022-02-14 11:12:00
Останні зміни: 2022-02-14 11:12:00
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі висвітлено удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78%. Стале виробництво та переробка молока нарізні види молочних продуктів є основним завданням галузі. При цьому молочна промисловість забезпечує українців молочними продуктами у широкому асортименті. Перше що ставиться до продуктів-висока якість, баланс по поживних речовинах. Для галузі це технологічно пов'язано із глибокою комплексною переробкою тваринницької продукції, удосконаленням та впровадженням інновацій в галузь.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27450
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27450.pdf Розмір : 179359 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити