| id: | 27452 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології та рецептури овочевих салатів для профілактики авітамінозу (за матеріалами ПП «Беатріче», ресторан) |
| Автори: | Коверзнєв Д. П. |
| Ключові слова: | технологія, салати, овочі, вітаміни, інгредієнти, авітаміноз, властивості, показники якості |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:21:16 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:21:16 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі досліджено технологічні особливості приготування овочевих салатів з метою профілактики авітамінозу. Обґрунтовано доцільність використання броколі, часнику, мікрозелені, помідорів, насіння гарбуза, петрушки та оливкової олії як функціональних інгредієнтів у рецептурі розробленого салату «Vitamine vere». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27452 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27452.pdf Розмір : 206992 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |