Репозиторій ВТЕІ
id: 27452
Назва: Розробка технології та рецептури овочевих салатів для профілактики авітамінозу (за матеріалами ПП «Беатріче», ресторан)
Автори: Коверзнєв Д. П.
Ключові слова: технологія, салати, овочі, вітаміни, інгредієнти, авітаміноз, властивості, показники якості
Дата публікації: 2022-02-14 12:21:16
Останні зміни: 2022-02-14 12:21:16
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі досліджено технологічні особливості приготування овочевих салатів з метою профілактики авітамінозу. Обґрунтовано доцільність використання броколі, часнику, мікрозелені, помідорів, насіння гарбуза, петрушки та оливкової олії як функціональних інгредієнтів у рецептурі розробленого салату «Vitamine vere».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27452
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27452.pdf Розмір : 206992 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити