id: | 27455 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва фруктових соків (за матеріалами ПБП «Алла») |
Автори: | Стасюк О. М. |
Ключові слова: | фрукти, яблучний сік, обліпиховий сік, технологія, рецептура, біологічна цінність |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:25:59 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:25:59 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розглянуто дослідження та розробку технології виробництва фруктових соків з використанням яблучного соку та соком плодів обліпихи. Проведено аналіз обґрунтування хімічного складу сировини, розроблено рецептури фруктових напоїв та визначено їх органолептичні показники. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27455 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27455.pdf Розмір : 181845 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|