Репозиторій ВТЕІ
id: 27455
Назва: Удосконалення технології виробництва фруктових соків (за матеріалами ПБП «Алла»)
Автори: Стасюк О. М.
Ключові слова: фрукти, яблучний сік, обліпиховий сік, технологія, рецептура, біологічна цінність
Дата публікації: 2022-02-14 12:25:59
Останні зміни: 2022-02-14 12:25:59
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розглянуто дослідження та розробку технології виробництва фруктових соків з використанням яблучного соку та соком плодів обліпихи. Проведено аналіз обґрунтування хімічного складу сировини, розроблено рецептури фруктових напоїв та визначено їх органолептичні показники.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27455
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27455.pdf Розмір : 181845 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити