Репозиторій ВТЕІ
id: 27457
Назва: Обґрунтування технологічного процесу переробки молока на суху пахту (за матеріалами СФГ «Перлина Поділля»)
Автори: Войцехівська Г. Р.
Ключові слова: молочні продукти, маслянка, переробка, технологічний процес
Дата публікації: 2022-02-14 12:27:36
Останні зміни: 2022-02-14 12:27:36
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі обґрунтовано технологічний процес переробки молока на суху маслянку. Висвітлено технологічні процеси виробництва з використанням високопродуктивних потокових технологічних ліній.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27457
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27457.pdf Розмір : 172702 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити