Репозиторій ВТЕІ
id: 27458
Назва: Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням цукрозамінників (за матеріалами КП «Їдальня № 33»)
Автори: Гаврилюк Д. М.
Ключові слова: виробництво білкових продуктів, рослинний білок, функціональні інгредієнти
Дата публікації: 2022-02-14 12:28:20
Останні зміни: 2022-02-14 12:28:20
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі обґрунтовано poзpoбку технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням цукрозамінників, а саме мoлoчних пpoхoлoдних напoїв (мoлoчні коктейлі, смузі) підвищeнoї хаpчoвoї та біoлoгічнoї ціннoсті з викopистанням соєвого мoлoка, цукрозамінника.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27458
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27458.pdf Розмір : 180385 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити