id: | 27458 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням цукрозамінників (за матеріалами КП «Їдальня № 33») |
Автори: | Гаврилюк Д. М. |
Ключові слова: | виробництво білкових продуктів, рослинний білок, функціональні інгредієнти |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:28:20 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:28:20 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі обґрунтовано poзpoбку технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням цукрозамінників, а саме мoлoчних пpoхoлoдних напoїв (мoлoчні коктейлі, смузі) підвищeнoї хаpчoвoї та біoлoгічнoї ціннoсті з викopистанням соєвого мoлoка, цукрозамінника. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27458 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27458.pdf Розмір : 180385 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|