id: | 27462 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування (за матеріалами кафе «Oblacko») |
Автори: | Кухарська Т. М. |
Ключові слова: | кисломолочні напої, йогурт, закваска, натуральний наповнювач, дієтичне харчування |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:42:30 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:42:30 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. Розроблено технологію виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27462 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 36 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27462.pdf Розмір : 199370 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|