Репозиторій ВТЕІ
id: 27462
Назва: Розробка технології виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування (за матеріалами кафе «Oblacko»)
Автори: Кухарська Т. М.
Ключові слова: кисломолочні напої, йогурт, закваска, натуральний наповнювач, дієтичне харчування
Дата публікації: 2022-02-14 12:42:30
Останні зміни: 2022-02-14 12:42:30
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. Розроблено технологію виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27462
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 36 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27462.pdf Розмір : 199370 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити