id: | 27463 |
---|---|
Назва: | Поліпшення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ресторану «Меланж») |
Автори: | Пашинська К. М. |
Ключові слова: | борошно цільнозернове, солод житній, закваска, документація, показники якості, санітарія, безпека |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:43:05 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:43:05 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розглянуто особливості використання житнього борошна у приготуванні нових сортів хліба, його переваги та недоліки у порівнянні з іншими видами борошна. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27463 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27463.pdf Розмір : 179869 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|