Репозиторій ВТЕІ
id: 27463
Назва: Поліпшення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ресторану «Меланж»)
Автори: Пашинська К. М.
Ключові слова: борошно цільнозернове, солод житній, закваска, документація, показники якості, санітарія, безпека
Дата публікації: 2022-02-14 12:43:05
Останні зміни: 2022-02-14 12:43:05
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розглянуто особливості використання житнього борошна у приготуванні нових сортів хліба, його переваги та недоліки у порівнянні з іншими видами борошна.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27463
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27463.pdf Розмір : 179869 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити