Репозиторій ВТЕІ
id: 27464
Назва: Удосконалення технології виробництва макаронних виробів (за матеріалами кафе «Мангал»)
Автори: Расулов Х. І.
Ключові слова: макаронні вироби, натуральні барвники, бета-каротин, ламінарія
Дата публікації: 2022-02-14 12:43:39
Останні зміни: 2022-02-14 12:43:39
Рік видання: 2022
Аннотація: Наведено аналіз використання бета-каротину та ламінарії сухої у виробництві макаронних виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27464
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27464.pdf Розмір : 174213 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити