id: | 27464 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва макаронних виробів (за матеріалами кафе «Мангал») |
Автори: | Расулов Х. І. |
Ключові слова: | макаронні вироби, натуральні барвники, бета-каротин, ламінарія |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:43:39 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:43:39 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Наведено аналіз використання бета-каротину та ламінарії сухої у виробництві макаронних виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27464 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27464.pdf Розмір : 174213 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|