id: | 27467 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу переробки вторинної сировини на напівжирний напій (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки») |
Автори: | Рибак Д. В. |
Ключові слова: | вторинна сировина, знежирене молоко, сироватка, маслянка, переробка |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:45:32 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:45:32 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Досліджено особливості удосконалення технологічного процесу при використанні вторинної молочної сировини: продукти зі знежиреного молока, продукти з молочної сироватки та маслянки; доведено доцільність їх комплексного та раціонального використання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27467 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27467.pdf Розмір : 247094 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|