id: | 27468 |
---|---|
Назва: | Обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред (за матеріалами ТОВ «Еней») |
Автори: | Варченко О. П. |
Ключові слова: | вершкове мало, спреди, жири, вітаміни, фальсифікат |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:46:17 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:46:17 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розглянуто питання розвитку виробництва вершкового масла та його якісні показники що впливають на стан здоров'я людини. Відображено аналіз обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27468 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27468.pdf Розмір : 171244 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|