Репозиторій ВТЕІ
id: 27468
Назва: Обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред (за матеріалами ТОВ «Еней»)
Автори: Варченко О. П.
Ключові слова: вершкове мало, спреди, жири, вітаміни, фальсифікат
Дата публікації: 2022-02-14 12:46:17
Останні зміни: 2022-02-14 12:46:17
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розглянуто питання розвитку виробництва вершкового масла та його якісні показники що впливають на стан здоров'я людини. Відображено аналіз обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27468
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27468.pdf Розмір : 171244 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити