| id: | 27468 |
|---|---|
| Назва: | Обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред (за матеріалами ТОВ «Еней») |
| Автори: | Варченко О. П. |
| Ключові слова: | вершкове мало, спреди, жири, вітаміни, фальсифікат |
| Дата публікації: | 2022-02-14 12:46:17 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 12:46:17 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі розглянуто питання розвитку виробництва вершкового масла та його якісні показники що впливають на стан здоров'я людини. Відображено аналіз обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27468 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27468.pdf Розмір : 171244 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |