id: | 27470 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва карамелі (за матеріалами магазин-кондитерська "Майстерня карамелі") |
Автори: | Чорна Н. П. |
Ключові слова: | карамель, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, гарбузове пюре |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:48:05 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:48:05 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Проведено аналіз асортименту та технологій приготування карамелі в магазині-кондитерській «Майстерні карамелі» м. Хмельницький; розроблено технологічний процес приготування карамелі з додаванням натуральних збагачувачів у вигляді гарбузового пюре; складено технологічні схеми та технологічні картки на запропоновані вироби; розраховано їх харчову цінність, проведено апробацію запропонованих різновидів карамелі у магазині-кондитерській «Майстерня карамелі»; здійснено підбір обладнання необхідного для приготування запропонованих видів карамелі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27470 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27470.pdf Розмір : 212148 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|