Репозиторій ВТЕІ
id: 27470
Назва: Удосконалення технології виробництва карамелі (за матеріалами магазин-кондитерська "Майстерня карамелі")
Автори: Чорна Н. П.
Ключові слова: карамель, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, гарбузове пюре
Дата публікації: 2022-02-14 12:48:05
Останні зміни: 2022-02-14 12:48:05
Рік видання: 2022
Аннотація: Проведено аналіз асортименту та технологій приготування карамелі в магазині-кондитерській «Майстерні карамелі» м. Хмельницький; розроблено технологічний процес приготування карамелі з додаванням натуральних збагачувачів у вигляді гарбузового пюре; складено технологічні схеми та технологічні картки на запропоновані вироби; розраховано їх харчову цінність, проведено апробацію запропонованих різновидів карамелі у магазині-кондитерській «Майстерня карамелі»; здійснено підбір обладнання необхідного для приготування запропонованих видів карамелі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27470
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27470.pdf Розмір : 212148 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити