Репозиторій ВТЕІ
id: 27471
Назва: Розробка ягідних десертів з використанням плавлених сирів (за матеріалами кафе «Мрія» (ПП Кізляр О.О.)
Автори: Чуйко О. В.
Ключові слова: десерти, ягоди, плавлені сири, технологічний процес, харчова цінність, властивості, якість
Дата публікації: 2022-02-14 12:49:00
Останні зміни: 2022-02-14 12:49:00
Рік видання: 2022
Аннотація: Проаналізовано технологічний процес виробництва ягідних десертів з використанням плавлених сирів, описано характеристику сировини, яка використовується при виробництві ягідних десертів, їх хімічний склад та вплив на організм людини. Показано доцільність використання плавлених сирів в ягідних десертах для покращення їх харчової цінності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27471
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27471.pdf Розмір : 182507 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити